top of page

Företagsfotografering

Jag hjälper gärna ert företag med porträtt, gruppbilder och dokumentära bilder som beskriver en arbetsprocess eller arbetsplats. Att dokumentera event,  konferenser, fest, jubileum, resor etc. brukar vara mycket uppskattat. Jag utgår från Täby men fotar gärna world wide.​

Önskar ni att ert företag har en egen bildbank hjälper jag er gärna att bygga upp den efter era särskilda önskemål.​

Minst två kameror, flertal linser, blixtrar och reflektorer bär jag alltid med mig och vid behov kan jag rigga fint ljus på plats med min portabla studio.

Jag levererar allt från bilder för webben och broschyrer till stora högupplösta bilder för större skyltar.

Pressfotografering

Som pressfotograf måste du vara snabb, alltid ha kameran redo och vara beredd på att det blir snabba förändringar i planeringen. Att snabbt kunna läsa av vad som gäller på uppdragsplatsen är a och o, oftast har du inte mer än några sekunder på dig att avgöra vilket ljus och vilken vinkel som får de bästa bilderna. Att snabbt ta reda på viktiga förhållningsregler, hitta rätt personer m.m. kräver lyhördhet och flexibilitet. Jag innehar presslegitimation och har frilansat som pressfotograf sedan 2002. Mina bilder har under åren publicerats i samtliga av Sveriges ledande tidningar men även många mindre lokala tidningar har valt att publicera mina bilder. Jag har arbetat för bildbyråerna Stella Pictures, All Over Press och IBL, och mina senaste bilder hittar du hos TT Nyhetsbyrån.

Familj, bröllop och andra högtider

Ögonblicken, detaljerna och känslan. Som fotograf har jag en dokumentär stil och jag älskar att fotografera känslor och berätta en historia. Jag vill fånga eran känsla, den stämningen ni upplever och fånga de små ögonblicken som har stor betydelse. Jag är legitimerad lärare och har lång erfarenhet av att arbeta med barn och jag får ofta  höra från mina brudpar och familjefotograferingar att jag får dem att känna sig väldigt bekväma och avslappnade. 

Hemma-hos-fotografering/ resor/ lifestyle
Föreviga minnen hemma hos er! Bland bus, vardagsstök och lugnet fångar jag kärleksfulla och äkta ögonblicksbilder på er. Bilderna återspeglar er precis som ni är, inga stela poser utan varma, kärleksfulla stunder som jag fångar på bild. Att kunna blicka tillbaka på vardagslivet genom fotografier brukar vara en mycket uppskattad present. Önskar ni föreviga en resa där ni själva inte behöver tänka på att fånga ögonblicken eller få med alla på bild, så hjälper jag er gärna. Jag anpassar mig efter er och arbetar i bakgrunden och tar inte någon stor plats utan fångar stämningen som infaller under överraskningen, firandet, adoptionen eller det som ni upplever.

Drop -in

Några gånger per år erbjuder jag drop-in tider på bestämda platser i Stockholmsområdet. Är ni flera vänner/ familjer som vill passa på att fotograferas samtidigt så ordnar vi ett datum som passar er.

Djurbilder

Är det svårt att få till den där levande härliga bilden på ditt husdjur? Ofta krävs det ett teamarbete för att fånga just det där ögonblicket på ditt älskade husdjur, och många önskar att de hade fina bilder tillsammans med dem. Antingen ses vi utomhus och fotar under en promenad eller lek, eller så tar vi några bilder inomhus, och fångar de där vardagliga bilderna tillsammans med matte/husse.

bottom of page